Оточити українську армію на сході України і вийти на кордони Луганської і Донецької – таке завдання у армії рф. путін готовий вести довготривалу війну проти України щонайменше до кінця 2022 року.

Говорять в українській військовій розвідці, повідомляє «Радіо Свобода».

"Путін не відмовляється від своїх планів. Ця війна буде затягуватися. Наскільки буде затягнута активна фаза, чи це буде вересень місяць, чи це буде жовтень, чи це буде до кінця року, все залежить від нашого спротиву, від стану наших сил оборони і від тої допомоги яку нам надають", – пояснив представник ГУР МО Вадим Скібіцький.

За словами Скібіцького, різні кола намагалися переконати Путіна не починати війну, але це не вдалося.

«Він нікому не довіряє, нікого не чує. У нього є свої плани, які стосуються відновлення російської імперії, він про це заявив на весь світ. Його намагалися переконати іноземні лідери, були спроби переконати від політичного бомонду, представників економічного блоку рф, олігархів, але їм це не вдалося. Війну, яку він хоче вести, вона буде довготривалою. Це людина, яка не хоче здавати свої позиції», –зазначив він.

 

Скібіцький припускає , що 11 вересня (в росії єдиний день голосування) можливе проведення референдуму.

"7 жовтня день народження Путіна, йому 70 років і всі будуть говорити про те, що військові захочуть зробити йому подарунок.

Під кінець року, взимку буде холодно, і кажуть, що Україна піде на переговорний процес",  – резюмував представник ГУР МО. 

Читайте також:

Російські диверсанти захопили готель на околицях Сєвєродонецька

Солдати тікають з армії рф попри погрози розстрілів і покарань – СБУ. Аудіо

Сумщину агресор обстріляв із мінометів та САУ – 15 «приходів»

ІА "Вголос": НОВИНИ