Військовослужбовці Чопського загону затримали днями громадянина Словаччини, який незаконно перетнув українсько-словацький кордон.

Про це інформує пресслужба Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.
 
Згідно з повідомленням, прикордонники відділу «Ужгород» отримали вночі інформацію від словацьких колег про фіксацію ними за допомогою камер відеоспостереження руху особи зі Словаччини в Україну. У зазначений район одразу вислали додаткові наряди та розпочали спеціальні дії з пошуку правопорушників.

 

Порушник кордону виявився громадянином Словаччини.

 

 
Прикордонникам вдалося знайти невідомого лише зранку. Чоловік мав при собі ID-картку і виявився громадянином Словаччини.
 
За повідомленням словацької поліції, перед затриманням іноземець встиг добряче наколобродити у своїй країні. Разом з подільником він вдерся у двір приватного помешкання, викрав автомобіль і виїхав у невідомому напрямку. Транспортний засіб згодом знайшли у полі поблизу кордону. Словацькі поліцейські також шукали правопорушника цілу ніч, проте затримати його вдалося лише українським правоохоронцям.
 
Порушника притягнули до адміністративної відповідальності за незаконний перетин державного кордону України. Після проведення необхідних процесуальних заходів його передали словацькій стороні у порядку реадмісії.
 
Читайте також на сайті ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ