Членам військової ради Чорноморського флоту рф в окупованому Севастополі представили нового командувача - віце-адмірала Віктора Соколова.

Про це повідомляє російське пропагандистське агентство «РИА Новости».

Вказується, що членам військової ради прийшло подання, а публічного заходу представлення на посаду не було, і, напевно, не буде у зв'язку із запровадженим у місті «жовтого рівня терористичної небезпеки».

Інше джерело, знайоме особисто із Соколовим відзначило, що в умовах, коли йде війна, ніхто не зобов'язаний публічно повідомляти про такі призначення – це нормально.

Що відомо про нового главу ЧФ рф

Віце-адмірал Соколов Віктор Миколайович, 04.04.1962 р. н. 

У 2006-2010 роках Соколов був заступником командувача, у 2010-2012 рр. – командувачем Приморської флотилією різнорідних сил Тихоокеанського флоту (м. Владивосток). Потім до 2013-го обіймав посаду командувача Кольської флотилії різнорідних сил Північного флоту (Мурманська обл.)

У період 2013-2019 років – заступник командувача Північного флоту, 2020-2022 рр. – начальник Військово-морської академії ім. адмірала Кузнєцова (м. Санкт-Петербург)

Нагадаємо, на росії після вибухів та втрат на авіабазі в окупованому Криму призначили нового главу Чорноморського флоту. Віктор Соколовзмінив на цій посаді адмірала Ігоря Осипова через добу після відставки останнього.

Читайте також:

Ракетний удар по Затоці: з'явилося відео зі зруйнованого курорту

«Азовці» показали, як знищили штаб окупантів. Відео

У ГУР прогнозують найближчими днями гострі події по всьому фронті

ІА "Вголос": НОВИНИ