Під час пожежі у запорізькій інфекційній лікарні загинуло чотири людини, серед яких - анестезіолог Ольга Гліва. Вона ціною власного життя рятувала від пожежі інших пацієнтів.

Про це повідомляє «Сніданок з 1+1» , який поспілкувався з подругою загиблої.

26-річна лікарка лише минулого року закінчила інтернатуру та почала працювати анестезіологом, яка допомагала хворим на коронавірус.

3 лютого, під час пожежі в інфекційній лікарні Запоріжжя Ольга, та ще три людини загинула. Про її характер розповіла близька подруга Катерина.

За її словами, Гліва дуже любила свою професію, могла відпрацювати 24-годинну зміну і залишатися ще на 7-8 годин. Лікарка продовжувала переживала за своїх пацієнтів і поза робочим місцем.

Молода лікарка найбільше мріяла подорожувати по світу, розповідають близькі друзі. Вона завжди була життєрадісна та компанійська, малювала картини, любила поезію і театр, фотографувала.

Так, за словами однієї з подруг, Ольга була «естетом до кісток мозку», яка любила рано прокидатися та фотографувати світанки.

3 лютого Гліва перебувала на чергуванні в Запорізькій інфекційній лікарні. Лікарка загинула, коли намагалася повернути дихання одному з пацієнтів.

Читайте більше новин України та світу на Вголосі:

ІА "Вголос": НОВИНИ