Депутат Львівської міськради дивується не лише самому факту проведення “туси” в скорботний день, а й тому, що приміщення Будинку вчених здали в оренду під таке “дійство”.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, у місті діють карантинні обмеження, тому комісія з надзвичайних ситуацій має розглянути це і винести відповідне рішення. 

«Львівська обласна організація профспілок працівників освіти й науки України (саме вони є власниками Будинку Вчених) - провести службове розслідування, щодо факту надання в оренду для вечірки приміщення в день вшанування пам’яті жертв голодоморів і покарати винних», – написав голова Львівської міської організації ВО «Свобода» 

Він переконаний також, що соціально відповідальний бізнес, який дбає про репутацію свого бренду має відреагувати відмовою купувати рекламу у цих «інфлюенсерів» та припинити будь-яку співпрацю. Депутат вважає, що це працює найкраще.

Нагадаємо, У День пам’яті жертв Голодоморів  у львівському Будинку вчених, що  у самому центрі міста, блогери та “зірки” інстаграму гучно відривалися на вечірці в сексі-стилі із натяками на БДСМ. Організатором свята став блогер із Чернівців Олександр Заліско, який таким чином відсвяткував свій 29-ий День народження.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ