владімір путін може бути хворий на рак підшлункової залози. У ЗМІ з'явилася інформація про підготовку до хірургічної операції у московському Національному медичному дослідному центрі онкології ім. М. М. Блохіна.

Деталями від знайомих у медичних колах російської столиці поділився у своєму Telegram-каналі ізраїльський журналіст Марк Котлярський.

Як повідомляє Котлярський, згідно з джерелами, у Москві терміново мобілізовано один із корпусів Центру Блохіна (хто не в курсі – це Національний медичний дослідницький центр онкології ім. Н. Н. Блохіна, що спеціалізується на лікуванні онкологічних захворювань, найбільший центр у рф – ред.). Тут чекають «вінценосного пацієнта» на процедуру, яка називається – парацентез або пункція черевної порожнини.

«Як стверджують ті ж джерела, у путіна діагностовано рак підшлункової залози - злоякісна агресивна пухлина, для якої характерно неконтрольоване розростання залізистих та епітеліальних тканин у вивідних протоках органу. Причому швидше за все хвороба прогресує настільки, що операція якщо і продовжить життя, то ненадовго. На думку джерел, йдеться максимум про 3-4 місяці», – пише журналіст.

Також він зазначає, що в кремлі підготувалися до такого розвитку подій, і не виключено, що у разі смерті, країну очолить спеціальна Держрада. Передбачається, що цей орган, як перехідний, керуватиме росією невизначений час, щоб намагатися хоча б мінімізувати збитки, завдані протистоянням з Україною. Війна, безумовно, буде припинена, війська виведені, і Держрада спробує «здати назад», вдавшись до певних послаблень.

Читайте також:

«Королівська бригада» знищила ворожу розвідувальну машину. Відео

У росії розпочалися ракетні навчання з ядерним озброєнням

Обстріл Миколаївщини: стали відомі деталі

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ