Радник голови МВС Антон Геращенко опублікував запис перемовин російських окупантів, у якій він розповідає про скоєння злочину - розстріл цивільних українців.

Про це він написав у телеграмі., інформує Цензор.НЕТ.

"За це ми будемо палити й випалювати!  На цьому записі солдат РФ розповідає, що вчора на них у лісі вийшли цивільні українці", – написав Геращенко

За його словами, солдати РФ їх ​​спочатку розділили, обшукали, а потім вирішили розстріляти.

"Його дружина поцікавилась: чому українців просто не полонили? Фігурант відповів, що полонених немає можливості утримувати, нічим годувати, і вони їх розстріляли, бо українці могли б розповісти, де перебувають солдати РФ, здати позицію. Розповісти скільки у них мінометів та машин", - підкреслив Геращенко.

Він зазначив: «Голі тіла цих нещасних українців із мішками на голові лежать у лісі, десь у Бородянському районі. Після нашої Перемоги ми знайдемо та поховаємо їхні останки з належними почестями. А тебе погань, ми знайдемо! Ми знаємо хто ти, і ти відповіси разом із усіма ублюдками, які розстріляли трьох беззахисних, захоплених у заручники, українців!»

Нагадаємо, полк «Азов» під Маріуполем знищив бронетанкову групу окупантів.

Також під Прилуками ЗСУ знищили колону ворожих бензовозів

Як повідомляв "Вголос", учора, 6-го березня, сили загону спеціального призначення Національної гвардії України під Маріуполем було провели контратаку, в результаті якої знищено 3 ворожі танки, 4 БМП, 2 Тигра, близько тридцяти окупантів. Двоє московитів потрапили в полон.

ІА "Вголос": НОВИНИ