Депутат Львівської міської ради від “ЄС” Роман Дуда вважає, що районні адміністрації Львова сильно недофінансовуються містом в частині закладання коштів на ремонти доріг. Як результат: мешканці скаржаться, райадміністрації рятуються як можуть.

Про це він розповів під час прямого етеру програми “Народне Толк Шоу” на телеканалі NTA.

Як вважає депутат, попри в цілому малий бюджет міста, районним адміністраціям на ремонти доріг надаються замалі суми. Він пояснив, що через проблеми з дорожнім покриттям, мешканці звертаються до депутатів, ті в свою чергу починають “давити” на райадміністрації, однак, єдиним виходом для них залишаються так звані “ямкові ремонти”, адже капітального - не дозволяє бюджет.

Я розумію, що районні адміністрації рятуються як можуть “ямковими” ремонтами, але цього недостатньо. Дорога, якою користуються 5-10 років потребує капітального ремонту, а не просто перекриття ямок. На жаль, наш бюджет такого не дозволяє, але й до “латання” дороги потрібно підходити з планом дій. нам бракує систематичності дій чиновників. Головне, щоб не склалась ситуація, коли грошей не вистачатиме і на “ямковий” ремонт, адже через відсутність систематичності, всі гроші пішли на щось інше”, - пояснив Роман Дуда.

Нагадаємо, львів'яни масово скаржаться у соціальних мереж на критичний стан доріг міста, який з зимою лише погіршився. Про комунальну проблематику Львова читайте у матеріалі "Вголос".

ІА "Вголос": НОВИНИ