В Житомирі посеред білого дня на вулиці чоловік зарізав жінку

Про це повідомляє поліція Житомирської області.

Близько 13 години житомиряни стали мимовільними свідками трагічної події: чоловік вдарив свою супутницю ножем під час суперечки. 

Першими на місці події опинились нацгвардійці і патрульні поліцейські. Військовослужбовці помітили неадекватного чоловіка з ножем в руках і в брудному одязі. Зовні він мав ознаки сп’яніння, поводився агресивно і намагався утекти. Допомогли затримати агресивного перехожого ті ж очевидці та працівники Управління служби судової охорони. Поки на чоловіка вдягали кайданки, інші військовослужбовці намагались врятувати поранену жінку. Водночас на місце події було викликано «швидку» і слідчо-оперативну групу Житомирського райуправління поліції.

На жаль, медики не змогли допомогти пораненій та констатували її смерть. Причину встановлять фахівці судово-медичної експертизи.

Поліцейські оглянули місце події та вилучили низку речових доказів, а також зібрали першочергові свідчення про обставини. Попередньо відомо, що вулична сварка виникла між подружжям на побутовому ґрунті. У ході конфлікту 50-річний житомирянин і заподіяв 48-річній дружині тілесних ушкоджень.

Поліцейські затримали чоловіка. Відомо, що раніше він уже притягувався до кримінальної відповідальності.

За позбавлення життя людини затриманому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

ІА "Вголос": НОВИНИ