Закриті голосування виконкому: що видумують управлінці доки секретар Лопачак у війську, а Садовий не відвідує засідань?

Як ми уже сьогодні повідомляли з 2 червня у Львові зросте вартість проїзду в автомобільному громадському транспорті до 15 гривень. Таке рішення сьогодні, 27 травня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради. Проте один з членів виконкому Богдан Шустер із таким рішенням незгоден. Відповідно до нашої інформації депутат єдиний з присутніх на виконкомі проголосував «проти».

«Попри те, що ми дійсно бачимо дефіцит пального і зростання цін на пальне, моя позиція щодо підвищення тарифу на перевезення у автомобільному громадському транспорті була залишити ціну в 10 гривень. Ми відчуваємо фінансову нестабільність, багато людей залишились без роботи, багато переселенців, які потребують соціального захисту і роботи. Для них це буде ударом по кишені, бо якщо порахувати, що людина користується двома маршрутками, щоб добратися на роботу, то на день це вже виходить 60 гривень. Тому вважаю, що це рішення було не на часі навіть попри важливі аргументи», - розповів один з членів виконавчого комітету ЛМР Богдан Шустер. 

Цікаво, що своє виправдання мер Садовий висловив у Телеграмі не надавши офіційного коментаря.

«Розумію, що це не те рішення, яке може комусь сподобатись. Але є наша нова реальність, де пальне подорожчало втричі і часто його просто немає. Ми були перед вибором – зупинити громадський транспорт, або підняти ціну. Результат ви вже знаєте», - написав Андрій Садовий. 

Додамо, що вартість проїзду у трамваях та тролейбусах Львова поки залишається незмінною і наші журналісти сьогодні спеціально у цьому пересвідчились.

Нагадаємо, ІА «Вголос» писала, що міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні був відсутнім на засіданні виконкому під час прийняття такого важливого для міста рішення. 

Читайте вже зараз:

ІА "Вголос": НОВИНИ