Російська федерація збирається перекинути на війну проти України окремі підрозділи з російської бази у Вірменії.

Відповідну інформацію опублікував пресцентр Генштабу ЗСУ у фейсбук.

«Продовжуючи спроби відновити боєздатність окремих підрозділів, що беруть участь у бойових діях, військове керівництво Російської Федерації планує перекинути на територію України деякі підрозділи зі складу 102-ї російської військової бази, що у Вірменії», - йдеться у повідомленні.

У Генштабі також зазначили, що близько 130 військовослужбовців з Південного військового округу РФ відмовились від участі у війні з Україною.

«Так, зокрема, у пункті постійної дислокації 20-ї мотострілецької дивізії 8-ї загальновійськової армії Південного військового округу, близько 130 військовослужбовців відмовились від участі у бойових діях», - повідомили ЗСУ.

Варто зазначити, що зараз російські військові деморалізовані, почастішали випадки суїцидів та самоскалічень.

«Через відсутність позитивних результатів та неспроможність виконати поставлені завдання планується усунення від виконання службових обов’язків командира 45-ї окремої бригади спеціального призначення повітряно-десантних військ збройних сил РФ полковника Вадима Панькова. Його звинувачують у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомель», - наголошується у повідомленні.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ