Обговорення ракетних привітів ворога та питання одвічної боротьби українського народу проти росії, завжди залишатимуться актуальними.

«Ми не просимо вас ввести війська НАТО, дайте нам ту радянську зброю, яка у вас є. Ми показуємо що ми можемо обороняти самі себе», - також про це та інше аналізував у студії телеканалу НТА Любомир Мельничук, керівник львівської міської організації ВО «Свобода».

Ракетні привіти від окупантів знову були і сьогодні під час мирних перемовин у Стамбулі, адже як сьогодні вже писав Вголос, російська ворожа армія вдарила по місту Миколаїв та пробила наскрізь будівлю Миколаївської обласної державної адміністрації.

«Це прямий шантаж Європи, мовляв, якщо ви, не дай Боже, будете активно допомагати Україні, ми залишаємо за собою право напасти і на вас, це перший момент. Другий момент це психологічний тиск на очільника найпотужнішої держави в світі це є Сполучені Штати Америки і третє це так само дестабілізація ситуації в Україні, мовляв вже немає і не буде ніде безпечного міста, безпечного місця, ми всюди зможем вас дістати», - аналізує цю ситуацію Любомир Мельничук

Щодо гарантій безпеки для України, про які говорили на зустрічі, то пан Любомир зауважив, що головною гарантією безпеки для України є наше сильне військо. Адже основна мета, все ж, знищити українську націю.

«Це одвічне питання існування України і росії. Путін не розуміє Україну взагалі, він її недооцінює. А в нас дуже багато хто переоцінюють росію. Це зовсім інші люди. Нам не можна порівнювати себе з ними. В них зовсім інша система цінностей», - зауважив Мельничук

Саме тому, вважає Любомир, закінчити війну просто так не вийде.

«Їхня імперська політика не розраховує на самостійність нашої держави. Вільний, незалежний, мужній народ їм не потрібен», - говорить свободівець.

Мельничук переконаний, що війна закінчиться перемогою України.

«Але перемога України, це, по суті знищення росії. Так буде і вони це розуміють. Тому, що росія насправді це тюрма народів. Вона складається з багатьох поневолених народів, які силою тримаються купи. І ці народи так само треба визволити», - жорстко підсумував Любомир Мельничук.

Читайте також:

Ердоган врятував переговори з росією – Чалий

Стало відомо де братимуть кошти на відновлення України

ІА "Вголос": НОВИНИ