Кількість ворожих літаків, які збили українські військові, продовжує зростати.

Про це розповів радник міністра внутрішніх справ Вадим Денисенко, пише  «Укрінформ». 

«За нашими підрахунками, ми збили приблизно одну третину літаків, які є в Росії. Тобто за 21 день Росія втратила третину своїх літаків», – зазначив він.

Він також додав, що в останні дні все менше затриманих льотчиків. Це може означати, що перед вильотом їх позбавляють можливості катапультуватися, щоб врятуватися.

Як писав «Вголос», після того як ПАРЕ у своїй резолюції визнало  Придністров'я зоною російської окупації, президент Молдови  Майя Санду закликала вивести російських військових із території країни.

Конфлікт на лівобережній частині Молдови розпочався ще на початку 90-их років. Тоді самопроголошену так звану Придністровську молдавську республіку підтримала майбутня росія. У березні-липні 1992 року протистояння переросло у збройний конфлікт, в якому активну участь брали регулярні підрозділи 14-ї армії збройних сил російської федерації. Молдова змушена була підписати так би мовити мирну угоду. Статус Придністров'я досі не визначений, регіон є депресивним.

Також ми повідомляли, через відсутність “гуманітарних коридорів” в Сумській області окупанти вриваються в будинки українців та забирають їжу і скот.

ІА "Вголос": НОВИНИ