Війська південного та західного військових округів, які межують з Україною, почали повертатись у місця постійної дислокації.

Про це повідомив офіційний представник міноборони РФ Ігор Конашенков, пише ТАСС.

«Підрозділи південного та західного військових округів, які виконали завдання, вже розпочали завантаження на залізничний та автомобільний транспорт і сьогодні почнуть рух до своїх військових гарнізонів. Окремі підрозділи здійснять марші своїм ходом у складі військових колон», - сказав Конашенков.

Південний військових округ межує зі східними областями України та охоплює анексований Крим, а західний — межує з північними областями України.

Конашенков повідомив, що військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Білорусії спостерігатимуть за останнім етапом російсько-білоруських навчань «Союзна рішучість» на полігоні Обуз-Леснєвський.

«На розіграш практичних дій як спостерігачі запрошені військові аташе з питань оборони при посольствах іноземних держав у Республіці Білорусь та представники ЗМІ», - сказав він.

Раніше, міністр оборони України Олексій Резніков у понеділок, 14 лютого, провів телефонну розмову з міністром оборони Республіки Білорусь Віктором Хреніним.

Нагадаємо, влада Канади вирішила передати Україні летальне озброєння для стримування російської агресії, а ще виділяє новий кредит.

ІА "Вголос": НОВИНИ