Росіяни, які підлягають призову і бажають покинути росію, отримують повістки на кордоні з Грузією.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зазначається, що мобілізаційний пункт військкомату розгорнуто на КПП «Верхній Ларс» на кордоні з Грузією. На ньому працює оперативна група, до якої входить представник військкомату та представник органу виконавчої влади.

«У них на руках є списки осіб, які підлягають частковій мобілізації, і виїжджають з країни перевіряються за цими списками – якщо людина, яка намагається виїхати з країни, підлягає частковій мобілізації, їй вручається повістка», – йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що повістки вручають поки тільки жителям Північної Осетії.

Раніше повідомлялося, що після оголошення мобілізації на росії, чоловіки почали масово виїжджати за кордон. Найбільш популярними напрямками стали Грузія та Казахстан, де на пунктах пропуску вже кілька днів поспіль зберігаються багатокілометрові черги.

За минулий тиждень до ЄС в'їхали майже 66 тисяч громадян росії, що на 30% більше у порівнянні з попереднім тижнем. Більшість із них прибула до Фінляндії та Естонії

Як писав «Вголос»,  На росії на тлі мобілізації мама зарізала дочку

Також ми писали, що російські війська закривають Маріуполь для виїзду жителів, щоб провести в місті примусову мобілізацію.

Нагадаємо, на Харківщині поблизу Куп’янська бійці 92-ї бригади полонили першого частково мобілізованого бійця рф.

ІА "Вголос": НОВИНИ