Вранці 29 грудня російські окупанти випустили по Україні близько 110 ракет різних типів.

Про це заявив президент Володимир Зеленський.

"Пологовий будинок, навчальні заклади, торговельний центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик. Київ, Львів, Одеса, Дніпро, Харків, Запоріжжя й інші наші міста. Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: «Кинджали», С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505", - написав Зеленський.

За його словами, приблизно 110 ракет було випущено росіянами, більшу частину збили сили ППО. Однак унаслідок обстрілів є загиблі та поранені. Всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу.

"Мої співчуття рідним і близьким загиблих, якнайшвидшого одужання постраждалим. Ми обовʼязково відповімо терористам на їхні удари. І ми будемо боротися, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, усьому нашому народу. Російський терор повинен програти - і саме так і буде", - наголосив президент.

Нагадаємо, у Львові 29 грудня пролунала низка вибухів. Пошкоджено житловий будинок, школи та дитячий садочок. Одна людина загинула.

ІА "Вголос": НОВИНИ