Прессекретар Міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова назвала українську владу «безбожною» після проведення обшуків у приміщеннях УПЦ, а також порівняла Україну з римським богом вина Бахусом.

Про це пише Reuters з посиланням на заяву Захарової в ефірі радіо Sputnik .

Захарова заявила, що обшукам немає ніякого виправдання, і порівняла римьким богом вина Бахусом, чиє ім'я часто асоціюється в російській літературі з безчинством, хаосом і гуляннями.

«Це просто якась тотальна безбожна вакханалія. Цьому немає жодного виправдання чи пояснення. І бути не може», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що вранці 22 листопада Служба безпеки України проводила контррозвідувальні заходи на території Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври у Києві. У пресслужбі повідомили, що ці заходи відбуваються спільно з Національною поліцією та Національною гвардією в межах системної роботи СБУ з протидії підривній діяльності російських спецслужб в Україні.

Додамо, Служба безпеки України під час обшуків у церквах Московського патріархату знайшла проросійську літературу, мільйони готівки та «сумнівних» громадян РФ.

ІА "Вголос": НОВИНИ