Чотирьох підозрілих осіб, які контактували з особами з росії затримали працівники поліції Львівської області.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Так, неподалік залізничного вокзалу працівники патрульної служби Львова виявили підозрілу особу з сумкою в кольорах армії росії. Виявилося, що чоловік тривалий час проживав в окупованому Криму. Він неодноразово перетинав кордон країни агресора. У столицю переїхав два роки тому. Під час огляду у чоловіка знайшли  російську міграційну картку.

Також до поліції звернулася особа, яка повідомила про конфлікт. Проте патрульні вирішили перевірити і самого заявника. Під час огляду виявили у нього базу осіб, які мають дрони.

У іншому місці патрульні зупинили автомобіль з особою, яка не змогла пояснити мету перебування у нашій області. Проте він мав численне листування з невідомими із російської федерації, а також часто дзвонив через месенджери на російські контакти. Наявність цієї інформації чоловік не зміг пояснити.

Крім того, поліцейські отримали виклик про те, що невідома особа здійснює зйомку телефоном на одній із наближених до залізничного вокзалу вулиць. Чоловік сказав, що журналіст, однак жодного документу, який би це підтверджував, не надав.

Подальшою ретельною перевіркою осіб займалися відповідні служби.

Читайте також у «Вголосі»:

З понеділка у школах Львова відновлюється навчання.

На Львівщині працюватимуть підприємства, евакуйовані з територій України, де зараз відбуваються бої.

Кількість блокпостів на Львівщині зменшать.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ