Окупанти продовжують перегрупування підрозділів на Запорізькому напрямку, проводять повітряну розвідку, однак під час раптових авіанальотів української авіації агресор зазнає суттєвих втрат на своїх позиціях.

Про це у Фейсбуці повідомив речник Запорізької ОВА Іван Арєф'єв.

«На Запорізькому напрямку армія російської федерації продовжує завдавати авіаційних ударів та уражати артилерією інфраструктуру мирних населених пунктів, намагаючись покращити своє тактичне положення. З цією метою ворог здійснює перегрупування підрозділів, нарощує систему вогневого ураження, а також проводить повітряну розвідку. Втім під час раптових авіанальотів російські окупанти на Запорізькому напрямку зазнають суттєвих втрат на своїх позиціях. Внаслідок повітряних ударів штурмової, винищувальної та бомбардувальної авіації знищено чимало техніки та живої сили ворога», - повідомив речник.

Арєф'єв також поінформував, що виїзна група ДСНС загасила пожежу у селі Кам‘янске Василівського району. Внаслідок обстрілу російської армії горів одноповерховий житловий будинок на загальній площі 80 кв.м.

За порушення правил комендантської години затримано та доставлено до підрозділів поліції 25 осіб, серед яких 22 чоловіки та 3 жінки. До регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки спрямовано 11 затриманих, їм вручено повістки.

Як повідомляв «Вголос», обстріли тривають по всій лінії фронту на Луганщині. Росіяни після взяття Новотошківського почали наступ на Нижнє та Оріхове. Хочуть повністю захопити Попасну та Рубіжне, і наступати на Сєверодонецьк.

ІА "Вголос": НОВИНИ