Олексій Арестович звернувся до українців та запевнив, що на російську армію в Україні чекає ганебний кінець

Про це заявив радник керівника Офісу Президента України на своїй фейсбук-сторінці Олексій Арестович.

Зокрема він розповів про те, що окупанти намагаються оточити одночасно чотири великі міські агломерації, які знаходяться на дистанції 500 км одне від одного, тому жодних шансів у цій справі у них немає.

«Ще буде якась спроба «штурму Києва», спроба підрізати Харків і Суми, оточити Миколаїв, але це все вже інерція. Якщо б вони не були боягузами, коли потрібна хоробрість, не на полі бою, а в кабінеті начальника, то зараз знайшовся б у РФ генерал, який встав би і сказав правду Путіну. Але проблема в тому, що цей варіант їм не допоможе». - написав Арестович.


Також радник керівника він наголосив на тому, що «хворий ботоксний старий» замкнувся в бункері і нікого вже не слухає, згинаючись все нижче і нижче під тяжкістю скоєного – причому, насамперед для свого, російського народу.

Та додав, що росіян затягне та розчинить саме наша українська земля.

«Партизани та добровольці, спецназ та піхота, авіація та десант, артилерія та ракетні війська доб'ють і стали в оборону, і намагаються вирватися. Російська війська не розуміють, що їх закрутили вихорами, замарили, заблукали і з'їдають наші степи та буєраки», - пише він.

Арестович запевнив, що на російську армію тут очікує лише ганебний кінець. Попри те, що рашисти ще атакуватимуть та просуватимуться вперед. 


«Вже зійшли зелені паростки їхньої поразки. Їх вирощує сонце нового світу, який збудуємо ми, закривши назавжди тисячолітній гештальт смердючого, нелюдського болота, що уявив себе імперією. Все буде Україна», - завершив звернення

Нагадаємо, Республіка Польща оголосили про готовність передати винищувачі МіГ-29, які так потребує Україна задля захисту нашого неба. Головна умова такої передачі - влада США мусить забезпечити військово-повітряні сили Польщі рівнозначною кількістю бойових літаків.

Про це йдеться в офіційній заяві польського МЗС, оприлюдненій на сайті відомства. 

"Влада Республіки Польща після консультацій з Президентом та Урядом Республіки Польща готова негайно безкоштовно передати всі свої літаки МІГ-29 на базу в Рамштайні та передати їх у розпорядження уряду Сполучених Штатів Америки", - йдеться в заяві.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ