Сьогодні, 2 травня,  у 24-у турі чемпіонату України з футболу «Рух» з Винників, який бореться за збереження прописки у вищому елітному дивізіоні українського чемпіонату, зустрічався із «Олександрією».

Клубу з Кропивницького вже не має за що боротися у чемпіонаті. Олександрійцям «не грозить» зона єврокубків, а також не загрожує пониження у класі, вони у будь-якому разі  залишаються у вищій лізі українського футболу, займаючи 7-е місце із 29-а очками.

Втім, саме гості першими відкрили рахунок у матчі, забивши гол у першому таймі. На перерву команди пішли за рахунку 1-0 на користь гостей. І лише у другому таймі за рівної гри рухівцям вдалося дати бій команді «Олександрія», яка, між іншим, двічі брала участь у єврокубках, у тому числі у групі Ліги Європи, зігравши шість матчів.

Два голи Остапа Притули на 52 хвилині і Богдана Бойчука на 54 хвилині перевернули все з ніг на голову. Перемогу у підсумку здобув «Рух» - 2-1 і, набравши 24 очки, практично зберігає на 90 відсотків право зберегти прописку в еліті українського футболу.

Сьогодні також зіграють сусіди «Руху» у турнірній таблиці. «Олімпік» (21 очко) зіграє з «Інгульцем» (20 очок), «Маріуполь» (22 очки) зіграє із «Львовом» (25 очок), а «Зоря» (41 очко і третє місце) зіграє із аутсайдером «Минаєм» (18 очок).

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ