Служба безпеки України опублікувала аудіорозмову окупантів, де вони розповідають про те, як катують українців у полоні.

Відомо, що російські окупанти продовжують грубо порушувати міжнародні правила поводження з військовополоненими.

Так, СБУ опублікувала докази катування українських чоловіків і жінок на окупованій території України та на території росії.

Спецслужба наводить приклад телефонної розмови російського окупанта, який зараз перебуває в Україні, з його знайомою-співробітницею російських спецслужб.

«Двоих поймали. Младше нас… Начинаем колоть – ни хр*на. Отвели одного в лес, второго допрашиваем. Стрельнули, ну, типа убили. Тот х*й что сказал! Ладно… Положили под колесо ногу, проехали – х*й что сказал!» - розповідає окупант свій «досвід», дивуючись силі духу українців.

Його співрозмовниця відповідає, що вона також «багато чого може розповісти, але не може».

Катування українських військових в рф вона називає «прийомом», після якого «ребят отправляют на больничный».

«Дядька твой к нам приезжает периодически на первый прием. Говорит: «Не жалеть! Они шли убивать». Бабы приезжают. Я вот принимала, ногти поломала. А так ребята уезжают на больничные после приема с поломанными ногами, руками… Ну, весело, там весело. Есть, что рассказать», - зізнається російська катівниця.

СБУ вкотре наголошує на тому, що всі російські окупанти будуть відповідати на міжнародному трибуналі.

Нагадуємо, у Херсонській області на державній зраді викрили депутата однієї з місцевих рад. Він був завербований представниками федеральної служби безпеки рф для розвідувально-підрозділу. 

Після початку повномасштабної агресії рф проти України колаборант допомагав «розквартировувати» російських військових у тимчасово окупованому Херсоні. Також надавав орієнтири місцевості для патрулювання території міста", - ідеться у повідомленні.

ІА "Вголос": НОВИНИ