Тарас Доненко, якому належить компанія «Star Label», зник з грошима Злати Огнєвіч, Тараса Чубая, гурту “Скай” та Руслани.

Кілька відомих українських артистів заявили, що не можуть провести свої концерти, на які вже продали квитки, бо організатор, який займався підготовкою виступів, втік з грошима. Про це 25 грудня заявив і фронтмен гурту «Скай» Олег Собчук – один з артистів, які стали жертвою шахрая, пише OBOZ.UA

За словами Олега Собчука, те, що сталося, є наймасштабнішою шахрайською схемою в українському шоубізнесі. Організатор концертів Тарас Доненко, який зник та не виходить на зв'язок, втирався в довіру до артистів не один рік.

"Ми почали співпрацю півтора року тому. Він сам на нас вийшов, запропонував свої послуги. І разом ми зробили близько ста концертів. Тривалий час він виконував свої обов’язки, досить сильно втерся в довіру. А потім у якийсь момент забрав кошти з запланованих наперед концертів у квиткових операторів і зник. Тільки з нас – це близько 3 млн 600 тисяч гривеньЩе є Злата Огнєвіч, Тарас Чубай та Руслана”, - каже Олег Собчук.

Фронтмен гурту розповідає, що, згідно з договорами з квитковими операторами, він міг це робити й раніше таке робив, мотивуючи тим, що гроші необхідні, щоб заплатити за оренду залів, світло, звук. У цьому випадку він взяв гроші, але не заплатив за технічні витрати та втік. Тепер в артистів проданий тур, у більшості містах аншлаги, а ні за що не проплачено. І грошей на оплату немає.

Олег Собчук зазначає, що це наймасштабніша шахрайська схема в українському шоубізнесі. На шахрая вже написали заяву у правоохоронні органи. Тарас Доненко, якому належить компанія «Star Label», перебуває в офіційному розшуку.

ІА "Вголос": НОВИНИ