Російські військові виводять з ладу свою бойову техніку, щоб залишитись на території росії і не йти воювати з українцями.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

З'ясувалось, що військовослужбовці 103 мотострілецького полку, що входить до складу 150 мотострілецької дивізії, лише протягом тижня розукомплектували та вивели з ладу 17 БТР-82А та 9 командно-штабних машин К1Ш1, які вже були готовими до завантаження на залізничні платформи.

Виведення з ладової техніки у підрозділах, які командування планує відправити в зону активних бойових дій, починає набувати масового характеру.

Таким чином, командувач південного військового округу звернувся до ФСБ країни-окупанта з проханням посилити нагляд за технікою та спостереженням окупантів, яких відправлятимуть на війну в Україну.

Вголос раніше писав, що автобус із російськими призовниками потрапив в аварію, зіткнувшись на дорозі з газовозом та фурою. Аварія сталася в Архангельській області.

Російських призовників саме везли з військкомату. Водій фури загинув на місці, у решти — травми різного ступеня тяжкості.

ІА "Вголос": НОВИНИ