Закарпатська область в Україні з наступного тижня переходить в «жовту» зону карантинних обмежень. У зв'язку з цим частина шкіл регіону перейдуть на дистанційну форму навчання.

Про це повідомив очільник Закарпатської ОДА Анатолій Полосков на своїй сторінці у фейсбук.

Так, за його словами, ситуація з коронавірусом у Закарпатській області погіршується. Саме тому частина шкіл перейдуть на дистанційну форму навчання.

“Ситуація з захворюваністю на COVID-19 суттєво погіршується. З наступного тижня Закарпаття буде віднесено до жовтого рівня небезпеки. Це означатиме, що зможуть працювати лише ті заклади освіти, де вакциновано 80 або більше відсотків персоналу однією або двома дозами вакцини. Заклади освіти, де вакциновано менше ніж 80% персоналу, будуть закриті на карантин”, - зазначив Полосков.

Варто зазначити, що червоним кольором позначені школи, в яких щеплено менше ніж 80% освітян.

Нагадуємо, в Україні можуть ввести «жовту» зону карантинних обмежень. Так, головний санітарний лікар Ігор Кузін розповів, що відповідне рішення, імовірно, приймуть вже цього тижня.

Для того, щоб ввести в Україні «жовту» зону карантину має бути відповідне рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ