Секретар РНБО Олексій Данілов попередив, що найближчі півтора-два місяці для України будуть складними, і українцям їх потрібно витримати.

Про це Данілов розповів в ефірі телемарафону.

«Так, буде важко, але нам потрібно пройти цей складний період. Після того як ми пройдемо саме цей період - він триватиме десь місяць-півтора-два. Божевільність у голові цього Гітлера сучасності посилилася і не хоче звідти виходити. Нам просто потрібно зараз це витримати», - сказав Данілов.

Крім того, за словами секретаря РНБО, Україна має дані розвідок про те, що відбувається на території Російської Федерації. І вже сьогодні ситуація там зовсім «не спокійна».

«Там оселився терор проти власного народу. Нещодавно з'явився указ Путіна з приводу тих людей, які умовно займали нейтральну позицію. Він підписав цей указ, щоб усіх їх зв'язати кров'ю. У них там почалися всі ці протести. Ми прогнозували їх на листопад. Цей період на Росії вже розпочався», - зазначив він.

Данілов назвав те, що відбувається у РФ кроками відчаю і нагадав, як німецький фюрер Адольф Гітлер у травні 1945 року, перебуваючи в бункері, також видавав деякі укази.

«Це (ситуація з Путіним – ред.) починає нагадувати десь березень 1945 року», - додав він.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ