Сьогодні депутати Верховної Ради України розпочали збір підписів за відставку Дмитра Разумкова, який очолює український парламент.

В «Європейській солідарності» заявили, що збір голосів за відкликання голови Верховної Ради Дмитра Разумкова є «публічною розправою» влади з тими, хто має іншу думку.

Таким чином їх хочуть замінити на тих людей, які погоджуються з будь-якими рішеннями влади, заявила в ефірі «Прямого» народна депутатка фракції «ЄС» Ірина Фріз.

«Ми бачимо, що пан Зеленський (президент України Володимир Зеленський – ред.) в черговий раз намагається публічно розправлятися з усіма, хто має свою точку зору та намагається її відстоювати… Всіх, хто буде намагатися мати окрему точку зору і яка не буде споріднена з його особистою, він буде знищувати. Буде знищувати їх публічно для того, щоб, як кажуть «бий свого, щоб чужі боялися», – заявила Фріз.

Ірина Фріз

На запитання, чи голосуватиме «ЄС» за відставку Разумкова, Фріз сказала, що це питання будуть обговорювати на засіданні фракції.

Натомість в інтерв’ю «Українській правді» Разумков заявив, що не обговорював із Зеленським питання своєї можливої відставки.

Нагадаємо, що раніше ми вже писали про те, що «слуги» збирають підписи про відставку Разумкова

Читайте також:«Зниклі безвісти»: львівське комунальне АТП-1 скорочує маршрути попри дотації з бюджету

ІА "Вголос": НОВИНИ