Народна депутатка партії «Слуга народу» Мар'яна Безугла подала заяву щодо припинення членства в політсилі та виключення зі складу депутатської фракції Миколи Тищенка. Вона звинуватила нардепа у неодноразовому вчиненні діянь, що дискредитують партію.

Документ, адресований голові партії «Слуга народу» Олені Шуляк та голові депутатської фракції Давиду Арахамії, нардепка опублікувала у своєму Facebook.

На підтвердження своїх слів вона навела низку публічних розслідувань ЗМІ, пов'язаних із корупційними ризиками, скандалами та висловлюваннями самого Тищенка. Безугла наголосила, що такі дії нардепа завдають репутаційнї шкоди не лише партії, а й вищому керівництву держави.

«Враховуючи вищевикладене та іншу доступну інформацію щодо порушення морально-етичних норм поведінки Миколою Тищенком, відповідно до положень закону України »Про політичні партії в Україні« та Статуту політичної партії »Слуга народу«, прошу: розглянути питання про припинення членства у партії, її статутних органах та виключення зі складу депутатської фракції політичної партії »Слуга народу« Тищенка Миколу Миколайовича», – йдеться у заяві Безуглої.

«Далі справа за Оленою Шуляк, Давидом Арахамією, а далі – за колегами», – зазначила нардепка.

Додамо, вулицею Львова прогулювався абсолютно голий чоловік. Очевидці зазняли на відео перехожого на вулиці Богдана Хмельницького.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ