Коли і як закінчиться війна в Україні? Це питання, яким сьогодні задаються тисячі експерти в цілому світі. Шукають відповідь на нього не лише військові, політики. А й екстрасенси та тарологи.

Наші журналісти поспілкувалися з тарологом, езотериком та медіумом, Півфіналістом 20 сезону міжнародної битви екстрасенсів Романом Шептицьким.

Як події будуть розгортатися у червні?

«Перша половина червня вона зараз йде з активними контрнаступами, з очікуваннями ще більшої збройної допомоги. І допомога буде. По енергіях, по розкладах, по прогнозуваннях - воно так і йде власне. А друга половина червня вона теж буде ключовою. Вже більше акцент на території Донбасу - тобто Донецької та Луганської областей. І там основна зараз, звичайно, ціль номер один - це ефективне втримання оборони нашими Збройними Силами України. Якраз у даній ситуації не все там так просто і можуть бути моменти, особливо, протягом першої половини червня, скажемо, деякі успіхи рашистів. В окупації певних нових територій. Це незначні можуть бути їхні просування. Але я теж наголошую у своїх ефірах, що коли ворог захопив якусь територію, на кілька кілометрів просунувся - по енергії – те, що вони захопили, воно обов'язково буде відбито і повернуто під контроль України у будь-якому випадку», - розповідає Екстрасенс

Коли закінчиться війна?

«Якщо брати варіант, чи може ця війна повноцінно завершитися протягом 2022 року по усій території України, важко сказати стовідсоткове «Так». Насправді важко сказати. Тому що, якщо брати саме східні області, там все зараз активно триватиме до кінця літа, як мінімум. Якою буде осінь - це великий знак питання. Ще раз наголошую - ключовим зараз йде червень, від червня залежить липень, у липні є велика ймовірність того, що росія знову буде пробувати вийти на переговори, і серпень теж буде ключовий - перехідний місяць», - каже Роман.

Про повернення Донбасу

«Ми говоримо також про можливе повернення території Донбасу так, як це було до 2014 року. Якраз оця частина може затягнутися ще далі в місяцях - і до 2023 року. Далі прогнозувати складно, тому що майбутнє багатоваріантне. І насправді те що відбувається сьогодні - показує наше завтра. Чим швидше буде озброєння - є умова - тим швидше ми переможемо», запевняє Роман Шептицький

Про путіна і його двійників

«У даній ситуації я вам скажу по правді, буквально вчора було теж одне інтерв’ю, мене напряму запиталися – «Той путін, що істинний путін, чи він ще живий?». Я витягував кілька карт і карта показала чітко, що його істина, той, який був навіть 8 років тому, таке враження, що його вже немає. Є категорія людей, які його заміняють. Ми називаємо їх двійники. Є категорія тих, хто стоїть за цими двійниками, за цією страшною просто грою. Те, що це може бути дійсно так і істинно по факту путіна вже у живих немає, а просто є людина, яка носить його облік - ймовірність зараз дуже висока. І, знаєте, як кажуть, нема диму без вогню. З іншого боку, те, що стосується хвороб, якщо ми беремо енергію чистого путіна, так, там здоров’я не було, нема і не буде. І карта смерті  - Аркан смерті є в таро такий - він випадає біля нього дуже часто. Якщо взяти, що навіть це реально він, то енергія смерті вона йде дійсно з дня на день. Там не помагають ні операції, ні препарати. Там немає такого. Там дійсно є енергія і хвороб, і онкології. І весь організм, коли дивишся, він ніби сіра павутина.»

Розмовляв Олег Галів

Також подивитися розмову можна в прямому етері на телеканалі НТА у програмі «Підсумки» (59 хвилина):

А на сайті ІА «Вголос» читайте ще й про таке:

ІА "Вголос": НОВИНИ