Ексдружина українського письменника Антона Мухарського, популярна телеведуча та акторка Сніжана Єгорова враз стала для всіх українців ворогом та прихильницею «русского міра». А все почалось з одного її допису у Facebook.

Єгорова, яка колись давно мріяла перебратися до США, струсонула мережу заявою про те, що підтримує Володимира Путіна. У своєму Facebook вона оприлюднила пост, в якому заявила, що час повернути в Україну здоровий глузд.

«Прийміть таблетку від божевілля...»

Такий допис у неї з'явився 23 січня. У ньому вона розхвалює президента країни-агресора Путіна.

До посту Єгорова прикріпила посилання на пропагандистську програму з російського телеканалу, де йдеться про те, як США всіх обманює.

До слова, Єгорова ще у 2013 році, перед Революцією Гідності, казала, що Україна перетворюється на бананову республіку, і дуже хотіла емігрувати до Америки. Саме через це вона тоді почала сваритися з чоловіком Антоном Мухарським, з яким врешті зі скандалами розійшлася.

«Сварки, бійки довели до розлучення»

Колишній чоловік скандальної телеведучої – актор, телеведучий та письменник Антін Мухарський – сказав, що в його шлюбі з артисткою було дуже багато скандалів. Нерідко  навіть доходило до бійок, ініціатором яких була сама жінка.

Такими подробицями Мухарський поділився в інтерв'ю YouTube-програмі «Vласть vs Vлащенко».

Він також додав, що іноді побоювався Сніжани і почувався беззахисним. Адже, як зазначив артист, під час сварок Єгорова могла навіть бити його ногами.

«Жінки в багатьох сім'ях п*здят чоловіків. І якщо чоловік прийде з побоями й скаже, що його побила дружина, – його засміють. А якщо жінка прийде і скаже: «ось він мене вкусив» – його посадять на п'ять років. У моєї колишньої дружини красиві довгі ноги, але коли у нас траплялися скандали, першими в хід йшли саме ноги. Я її, напевно, побоювався, бо коли у жінки невпинно відкривається рот, то чоловік стає якимось беззахисним», – заявив Мухарський.

Він також додав, що не спілкується зі своєю колишньою дружиною вже понад два роки й дуже радий цьому. Однак його засмучує той факт, що він не може нормально проводити час зі своїми дітьми.

«Не треба в це влазити, ніхто не має рації, ніхто не винен. Я мовчав дуже довго. Всяке може бути – це мій девіз. Я зараз дуже щасливий, що у нас з нею встановилися прекрасні відносини – ми не спілкуємося вже два роки. Ось ніхто не дзвонить, не спілкується. Я вдячний за це Богові. І за нею не сумую, але дуже сумую за нашими дітьми», – додав Мухарський.

Нагадаємо, 16 лютого 2015 року Антін Мухарський оголосив про розлучення зі Сніжаною Єгоровою.

Додамо, вже у 2020-му Сніжана називала сучасних українських героїв селюками та рагулями і виступала на захист російської мови

Старша донька Єгорової йде проти матері

Анастасія Ровінська, старша дочка Сніжани Єгорової, прокоментувала скандальну заяву матері про підтримку Путіна. 29-річна жінка написала, що їй соромно і прикро за таку поведінку близької для неї людини.

Своє бачення ситуації вона написала на своїй сторінці у Facebook. Після слів матері про те, що вона підтримує президента РФ і закликає українців «прийняти таблетку від божевілля», Анастасія вирішила висловити свою думку в цій ситуації:

«Побачивши її [мами] заяву про підтримку країни агресора… Відчуваю біль, сором і бажання захистити своїх дітей. Тому що мені страшно за них, мені страшно, бо їхня бабуся, сидячи за кордоном, підтримує людину, яка вбиває українців. Їхня бабуся не переживає навіть за безпеку своїх онуків, які живуть в Україні, ходять тут до школи, садка… Я не можу і не маю відповідати за слова та вчинки моєї мами, я сама мама трьох дітей і намагаюся своє життя жити так, щоб їм ніколи не було за мене соромно і щоб вони не були заручниками моїх егоїстичних вчинків», – заявила старша дочка Єгорової.

Ровінська не приховує, що вже понад рік не підтримує спілкування з мамою.

Причиною цього є різні світогляди та кардинально протилежна громадянська позиція. Про скандальні вчинки матері вона дізнається від друзів чи з інтернету. До того ж вона шкодує, що колись зареєструвала маму у соціальних мережах.

Старша донька Єгорової також зазначила, що після слів матері їй стало страшно за своїх молодших братів та сестру, які зараз живуть із нею.

«Попри все, що було і є між мною і моєю мамою, мені страшно за моїх братиків і сестричку, які з нею, зараз вона – єдина людина, яка піклується про них, і вони так само сильно переживають. Своїми діями і страшними заявами вона ставить під загрозу ні в чому не винних дітей», – написала Ровінська.

Користувачі подякували 29-річній жінці за гідну відповідь і висловили їй підтримку. Вони також написали, що діти не повинні відповідати за вчинки батьків.

Додамо, Анастасія Ровінська народилася 1992 року у шлюбі Сніжани Єгорової з режисером Семеном Єгоровим. У 1997 році у пари народилася друга дочка, яку звуть Олександра. Шлюб телеведучої та режисера розпався, і вже у 2006 році Єгорова вийшла заміж за актора та музиканта Антона Мухарського, у шлюбі з яким народила сина Андрія (2006) та доньку Арину (2010). 9 квітня 2012 року телеведуча народила сина Івана.

 

«Гастролі» телеканалами

Проглянувши сторінку Єгорової у Facebook, можна стверджувати, що вона виступає таким собі «універсальним експертом».

Видно, вона дуже любить канал проросійського політика з України Євгена Мураєва «НАШ». 

Нагадаємо, петиція на сайті Президента України про запровадження санкцій проти телеканалу «НАШ» набрала необхідні для розгляду 25 тисяч голосів. Петицію зареєстрував активіст Сергій Стерненко і зазначив, що РНБО мала б звернути увагу на цей канал, вводячи санкції проти решти інших.

«Так само санкції було застосовано і проти низки інших інформаційних ресурсів, що поширювали антидержавну пропаганду. Зокрема, проти сайтів Шарій.нет, Страна.юа та інших. Водночас РНБО не розглядала питання про застосування обмежувальних заходів проти телеканалу «НАШ» («ТОВ НАШ 365» на момент створення цієї петиції)», – пише Стерненко в обґрунтуванні петиції.

 

«Сніжана, ти є**нулась?»

Згодом Сніжана Єгорова відповіла усім коментаторам під попереднім дописом, що вона дійсно підтримує Путіна, і додала, що «Україні треба повернути здоровий глузд».

Коментатори одразу почали питати в Єгорової: «Сніжана, ти є**нулась?».

Мабуть, лише сама Сніжана знає, чи дійсно вона така, як про неї пишуть в коментарях.  Надіємось, здоровий глузд візьме гору над «русскім міром» Сніжани й дасть їй зрозуміти, що Путін — ворог для України.

Зазначимо, президент Хорватії Зоран Міланович нещодавно заявив, що Україні не місце в НАТО й у разі ескалації з Росією Загреб максимально дистанціюється від подій.

«Україні не місце в НАТО. Коли Україна змінила владу, тоді цей рух, який не був демократичним, був переворотом, під час якого було вбито 50 людей. Історія була така – Україна йде на Захід, нічого не питаючи у Росії, в ЄС на неї чекають молочні ріки – кисельні береги. Україна досі залишається однією з найкорумпованіших країн, ЄС нічого Україні не дав», – сказав він.

Читайте також: Дезорієнтація, демотивація, дезорганізація і деморалізація: якими методами Росія веде інформаційну війну проти України.

ІА "Вголос": НОВИНИ