У четвер, 16 грудня, у Львівському апеляційному суді відбувалося засідання у справі щодо лідера антивакцинаторів Остапа Стахіва.

Скандальний чоловік не зумів потрапити всередину суду. Також під стінами будівлі зібралося чимало прихильників Стахіва.

Як пишуть в 032.ua з посиланням на власне джерело, антивакцинатора не пропустили через те, що він не хотів вдягати маску. Про цю вимогу Стахіву та його адвокату кілька разів нагадували правоохоронці.

Також підозрюваний хотів, щоб до зали суду потрапили всі учасники акції протесту. Людей не пропустили, аргументуючи своє рішення карантинними обмеженнями.

Нагадаємо, вчора «Вголос» повідомляв, що скандального антивакцинатора Стахіва не пустили на засідання суду. З'явилися фото та відео.

Остапа Стахіва підозрюють у діях, спрямованих на захоплення державної влади в Україні, а також повалення чи насильницьку зміну конституційного ладу нашої держави. Якщо провину активіста доведуть, то йому загрожуватиме до 10 років ув’язнення.

Минулого місяця Стахіва взяли під варту. Згодом його прихильникам вдалося зібрати мільйон гривень застави та «визволити» свого лідера. Також активісту мали провести судово-психіатричну експертизу.

ІА "Вголос": НОВИНИ