Електронні щоденники для львівських школярів розроблятиме товариство з обмеженою відповідальністю «Лаєнвуд Софтвер Україна».

Такі результати Всеукраїнського відкритого конкурсу на кращу електронну систему керування навчанням (електронний журнал/щоденник) для закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади.

Про це повідомляється на сайті Львівської міської ради.

Про переможця конкурсу відомо, що товариство з обмеженою діяльністю створено 20 травня 2019 року Володимиром та Юрієм Каміновськими та займається комп’ютерним програмуванням.

Як стверджують у «Лаєнвуд Софтвер Україна», розробкою електронних щоденників вони займаються з минулого року. І за півтора року вже застосували автоматизовані процеси у п’яти львівських школах.

Майбутнім електронним щоденником користуватимуться одночасно 127 закладів загальної середньої освіти Львівської міської територіальної громади, близько 90 тисяч учнів, 8 тисяч вчителів та 180 тисяч батьків, опікунів або довірених осіб.
Серед вимог, які мав виконати розробник, вчителі повинні отримати можливість завантажувати у щоденник завдання, а учні – готові роботи.

Особливо помічним електронний щоденник повинен стати під час дистанційного навчання.   

На жаль, зараз ще не відомо, коли щоденником вже можна буде почати користуватися. Адже управління інформаційних технологій департаменту економічного розвитку спільно з управлінням освіти департаменту гуманітарної політики повинно розробити технічне завдання для розробника до завершення цього календарного року.  

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», конкурс на створення електронного щоденника у Львові стартував у серпня цього року.

ІА "Вголос": НОВИНИ