Танк з дуже цікавою історією працює на перемогу в 103-й бригаді.

Про це повідомили у 103-тій окремій бригаді Сил територіальної оборони Збройних сил України.
 
Коли у небі літають ворожі дрони, ти одразу розумієш - небезпека може бути зовсім поруч. Частіше всього, після таких польотів починаються обстріли, це дуже добре знають військові, тому стараються маскуватись та не бути просто неба.

 
На одній із позицій бійців 103-ої бригади, ворожі «пташки» кружляли постійно за однією траєкторією. Це було трохи дивно, тому що обстрілів не було, а вони все літали й літали. Тим більше, що ця територія була недавно звільнена від окупантів й наші там ще не повністю закріпились.

 
Розвідка вирішила перевірити, чому у ворога, така зацікавленість у цьому районі? Інтуїція не підвела! Поруч, один за одним стояло три російських танки. Виявляється ворог, хотів повернути, залишену ним техніку, коли поспіхом втікав від наших ЗСУ (як завжди). Звісно, наші бійці не розгубились, дрони були виявлені й утилізовані, а техніка прийнята на баланс бригади.

 
Зараз один з танків працює на перемогу України, знищуючи тих, хто захопив наші території. Інші два потребують поки капітального ремонту, тому що були підбиті нашою армією при штурмі.
 
Читайте також у «Вголосі»: львівський спецпризначенець розповів як визволяли Харківщину. 

ІА "Вголос": НОВИНИ