На сьогодні досудове розслідування у справі смерті нардепа Антона Полякова триває. На цей час проводиться близько 20 експертиз, деякі вже готові.

Про це РБК-Україна розповів начальник поліції Києва Іван Виговський.

«На сьогодні досудове розслідування триває, версії у нас залишається дві - самостійне або примусове потрапляння наркотичної речовини в організм», - повідомив Виговський.

Правоохоронці встановили все коло осіб, з ким у депутата було спілкування, чітко розклали хронологію останнього дня життя депутата.

«Встановили та проводимо слідчі дії з усіма причетними особами, свідками. Плюс проводимо дуже багато технічних заходів. Але більше щось говорити у цій справі я зараз не можу», - сказав Виговський.

У Верховній Раді, як ви знаєте, створена тимчасова слідча комісія з цього питання.

«Ми минулого тижня проводили з ними спільну зустріч і пропрацювали певні напрямки. Що стосується телефону Полякова, то після завершення слідства ми все розповімо, зараз це може нашкодити слідству», - повідомив начальник поліції Києва.

Нагадаємо, як писав «Вголос», про смерть Антона Полякова вранці 8 жовтня повідомили у поліції. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство» з приміткою «природна смерть». Полякову було 33 роки.

Політолог Тарас Чорновіл зазначив, що нардеп Антон Поляков помер за дуже дивних обставин, і що він мав особисті конфлікти із президентом Зеленським.

Згодом, депутатка Анна Скороход розповіла, що бачила на тілі загиблого «борозду на шиї», начебто від удушення, походження якої, за словами нардепки, у поліції не пояснили.

ІА "Вголос": НОВИНИ