Будь-який необережний рух міг назавжди прикувати жінку до інвалідного візка.

67-річна Людмила навіть не здогадувалась про те, що у неї зламаний хребет. Медики, до яких вона звернулась, на огляді перелому не побачили, констатувавши лише сильний забій. 

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Першого територіального медичного об'єднання Львова.

Відомо, що у восени минулого року в Людмили загинув єдиний син. Це трапилося за кордоном, тому, щоб його поховати, жінка поїхала за 2 тисячі кілометрів. Там, прибираючи в оселі покійного сина, впала з драбини і сильно вдарилася спиною.

«Майже місяць вбита горем мати ледь підводилася з ліжка. Далі, напившись знеболюючих, сіла в автобус додому. Зі зламаним хребтом вона сидячи проїхала три доби. Вдома нестерпний дискомфорт у попереку та ногах не давав ані спати, ані вставати із ліжка. Квартирою Людмила пересувалася з паличкою», - повідомили медики.

Жінка не могла більше терпіти біль і звернулась до львівських лікарів.

Під час огляду медики побачили перелом та рекомендували негайну операцію, адже будь-який невдалий рух міг назавжди прикувати Людмилу до інвалідного візка.

На щастя, операція пройшла успішно. І вже за два дні жінка змогла встати, а сьогодні виписується з лікарні. 

Хоча Людмилі ще не можна сидіти і попереду у неї три місяці реабілітації, спина у неї більше не болить. І головне – вона уже точно зможе ходити. 

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ