Захисники України продовжують стримувати навалу російських орків. Бойові дії тривають на декількох напрямках.

Про це інформує Генеральний штаб Збройних сил України на сторінці в соціальних мережах.

Зокрема, ворог атакує на Слов’янському напрямку. Рашисти застосовують артилерію поблизу села Курульки, Петрівського, Долини та Нової Гусарівки. Московити намагаються закріпитися в Богородичному.

Штурмові дії тривають і на Сєвєродонецькому напрямку. Загарбники не полишають спроб захопити місто Сєвєродонецьк, однак безуспішно. Бої тривають і в районі Тошківки.

На Бахмутському напрямку захисники нашої держави відбили ворожу навалу поблизу Врубівки. Також ЗСУ дали відсіч російським фашистам неподалік Миколаївки. Ще один штурм вдалося успішно відбити біля Василівки. Орки зазнали втрат та відійшли.

Контрбатарейну боротьбу росіяни намагалися вести і на Південнобузькому напрямку. Московити застосували міномети, артилерію та реактивні системи залпового вогню.

Втрати рашистів за минулу добу: до 150 осіб особового складу, 16 бойових броньованих машин, 7 безпілотників, 10 танків та понад 10 од. автомобільної техніки.

Як писав «Вголос», окупанти планують наступ на два населені пункти України.

Також ми повідомляли, що українські військові відбили атаки росіян на двох напрямках.

Додамо, що через падіння рівня води внаслідок спекотної погоди російські окупаційні війська можуть здійснити форсування річки Сіверський Донець.

ІА "Вголос": НОВИНИ