Правоохоронці затримали у Львові зловмисника. Як з’ясувалося, шахрай-гастролер видурив у пенсіонерки гроші.

Чоловік зателефонував до 80-річної жительки міста Городок та повідомив, що її донька потрапила в аварію та потребує термінової операції.

Про це інформує пресслужба поліції Львівської області на сторінці в соціальних мережах.

Довірлива пенсіонерка віддала зловмиснику 43 тисячі гривень. Коли жінка зрозуміла, що її ошукали, то звернулася в поліцію.

Поліцейським швидко вдалося встановити особу шахрая. Ним виявився 34-річний чоловік із Маріуполя. Раніше його вже притягували до кримінальної відповідальності.

Чоловіка затримали у Львові та вилучили речові докази. Зловмиснику повідомили про підозру за фактом шахрайства. Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід.

За вчинене шахраю загрожує до трьох років позбавлення волі. Наразі триває досудове розслідування, поліція встановлює, чи причетний затриманий до інших злочинів.

Як писав «Вголос», у Львові завершили ремонтні роботи на перехресті вул. Бандери-Городоцька. Стало відомо, коли дорогу відкриють для проїзду.

Також ми повідомляли, що в місті Кам’янка-Бузька спалахнула пожежа. На території пункту прийому металобрухту загорівся автомобіль. Вогонь знищив транспортний засіб ущент.

ІА "Вголос": НОВИНИ