Українська чемпіонка поділилась враженнями від подарунків. За її словами, просто хочеться ридати від такого «прекрасного» ставлення

Чемпіонка Паралімпійських ігор в Токіо харків'янка Марина Литовченко розповіла про дійсне ставлення влади до спортивних досягнень містян. Поряд з преміями переможцям та учасникам змагань в Японії обласні чиновники вручили подарунки, які яскравіше будь-яких слів описують неповагу до людей.

Про це чемпіонка з настільного тенісу повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«За найвищі досягнення нас нагородили найціннішими подарунками, а саме: вручили квіти та Power Bank. Power Bank – це ж джерело енергії, нам – паралімпійцям – вона дуже знадобиться... паралімпійцям, у яких відсутній зір, подарували звичайну книгу про Харків і квитки в зоопарк. Ні, про книги шрифтом Брайля ніхто не подумав», – розказала дівчина.

За її словами, напрошується один висновок, що паралімпійцям взагалі не потрібна підтримка від міста та області, адже вони «найзабезпеченіші» громадяни нашого міста.

«Зі здоров'ям все прекрасно, значить, їм не потрібна реабілітація після ігор, їм не потрібні на це фінансові кошти та інше ... та й відпочинку вони не потребують, адже взагалі »не паряться« на Паралімпійських іграх ... просто хочеться ридати від такого »прекрасного« ставлення і підтримки міста», - ділиться своїми почуттями чемпіонка.

Читайте також: Цілодобові ремонтні роботи на Городоцькій: коли чекати закінчення транспортного апокаліпсису

ІА "Вголос": НОВИНИ