В Україні черги на АЗС за бензином можуть закінчитись протягом найближчих тижнів. Проблему відсутності палива вирішили. Проте для того, щоб не було черг, необхідно зробити запаси як мінімум на 15 днів.

Про це на засіданні Кабінету Міністрів повідомила міністерка економіки Юлія Свиреденко. 

Кожне міністерство робить максимум, щоб запровадити достатню кількість палива. Паливо – кров економіки... Логістичні завдання такого масштабу були в 1942-1943 роках. Ми через 75 років знову повинні боротися за наше існування та шукати логістичні рішення... Ворог знищив Кременчуцький завод. До війни вони забезпечували 18% нашого споживання. Ще 9 млн тонн через залізничний транспорт, морські порти, трубопровід. 97% імпорту абсолютно переорієнтовані, вони повністю змінилися", – сказала Свириденко.

Як писав «Вголос», в селі Безіменне Донецької області під час фільтраційних заходів рашисти пропонують людям грошову компенсацію за зруйноване житло в обмін на згоду «свідчити» проти українських захисників в Маріуполі.
Також ми інформували , що з'явилась інформація про те, що дітей маріупольців, які хочуть евакуюватися на підконтрольну Україні територію, допитують у фільтраційних таборах.

ІА "Вголос": НОВИНИ