Про це повідомляє сайт 5692.com.ua.

Близько 19:30, дівчина ходила по проспекту зі своїми друзями, коли біля магазину «Схід» на неї впав шматок ліпнини зі стіни будівлі.

За словами Лариси Биданцевої, головлікаря швидкої медичної допомоги, о 19:42 до них прибіг молодий хлопець і повідомив про те, що трапилося. Дівчинку відразу відвезли в реанімацію лікарні швидкої допомоги.
9 березня Сергій Васильченко, головлікар лікарні швидкої допомоги, розповів журналістам, що дівчинку привезли в дуже важкому стані. Сказав, що шансів дуже мало, але лікарі роблять все можливе і сподіваються, що молодий, зростаючий організм впорається з наслідками травми. Але цього не сталося: 10 березня, рано вранці, дівчинка померла. Весь час, поки дівчинка лежала в реанімації, її лікування забезпечували з міського бюджету.

Як розповіла Олена Тимченко, старший інспектор сектора моніторингу місцевого управління поліції, за даним фактом внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 367 частина 2 Кримінального кодексу України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки). Слідство триває, і вже встановлена фірма, інформація про це не розголошується.

Як стверджують комунальники, у будівлі на пр.Гімназійному в терміновому порядку перевірили весь фасад, прибрали небезпечні фрагменти. Однак таких будівель зараз дуже багато, весняний огляд фасадів тільки почався. Восени будинок оглядали, і він нічим не виділявся на тлі інших. 

ІА "Вголос": НОВИНИ