У Києві затримали раніше засудженого чоловіка, якого підозрюють у розбійному нападі на пенсіонерку. Зловмисник напав на жінку в ліфті багатоповерхівки та зірвав із вух золоті сережки.

Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Підозрюваному загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За словами правоохоронців, до них із заявою про розбійний напад звернулася місцева мешканка. Вона розповіла, що на проспекті Маяковського невідомий зірвав у неї із вух золоті прикраси.

«Ми з'ясували, що зловмисник пішов за 71-річною заявницею, зайшов з нею в під'їзд багатоповерхівки і в ліфті зірвав із вух золоті сережки. Зловмисника знайшли і затримали – ним виявився раніше засуджений за майнові злочини 38-річний киянин», – розповіли в поліції.

За фактом розбою, скоєного в умовах воєнного стану, відкрито кримінальне провадження, а чоловікові повідомили про підозру.

Нагадаємо, голова Мелітопольської міської ради Іван Федоров закликав мешканців Запорізького регіону евакуюватись на території, підконтрольні Україні. Дії окупантів викликають серйозні побоювання через реальну загрозу атомної аварії на АЕС в Енергодарі.

ІА "Вголос": НОВИНИ