Російським елітам начхати на результати війни проти України, адже вони вже готуються до громадянської війни всередині РФ – за величезний перерозподіл власності.

Таку думку російський опозиціонер та публіцист Андрій Піонтковський висловив в інтерв’ю телеведучій Наталії Мосейчук.

Він навів аргументи того, що в Росії готуються до громадянської війни.

«Зверніть увагу, ростуть, як гриби після дощу, приватні армії в Росії. Армія Пригожина, армія Кадирова, і навіть міністр оборони Шойгу – це маячня якась – кличе свою приватну армію. Днями ось найбільший мільярдер, »гаманець« Путіна Тимченко теж створив свою армію. Вони готуються до іншої війни, до громадянської. Вони розуміють, що війна в Україні програна і почнеться величезний перерозподіл власності», – прогнозує Піонтковський.

Водночас він зазначив, що ця нова громадянська війна в Росії буде не ідеологічною, як це було 1917 року – між «червоними» і «білими».

«Це буде війна між групами бандитів, що боротимуться за величезні безгосподарні трильйонні шматки власності. Ось для цього вони створюють свої армії. Для цього Пригожин безкарно називає найбруднішою лайкою начальника Генерального штабу», – пояснив опозиціонер.

«Їм вже начхати на результат війни з Україною. Вони зрозуміли, що вони цю війну програли. Вони вже готуються, вони вже беруть участь, показують один одному ікла в цій новій громадянській війні за переділ власності всередині того, що залишиться від Росії», – наголосив публіцист.

Нагадаємо, військово-політичне керівництво Росії вживає заходів, щоб не допустити масовий виїзд за кордон чоловіків та підготуватися до нової хвилі мобілізації, яка очікується у січні.

ІА "Вголос": НОВИНИ