Поліцейські у Кропивницькому вилучили у громадянина арсенал зброї, вибухівки та боєприпаси.

Про це повідомляє МВС України.

Під час обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці виявили та вилучили: 2 ручні протитанкові гранатомети, 3 гвинтівки з оптичним прицілом, 2 карабіни, 4 автомати, 3 пістолети, 5 ручних гранат та запали до них, близько 5 тисяч набоїв різних калібрів, димові шашки, підривачі, саморобні вибухові пристрої, глушники до зброї, оптичні пристрої, магазини до різних видів зброї, тактичне спорядження, балаклави та комплектуючі до зброї.

«Зокрема, 50-річного власника арсеналу затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - йдеться у повідомленні.

Окрім того, вилучені речові докази направлено для проведення експертиз.



Поліцейські розпочали провадження за ч. 2 ст. 255-1 Кримінального кодексу України та перевіряють фігуранта на причетність до вчинення злочинів на території Кіровоградщини та інших областей України.

Нагадаємо, українські військові на Миколаївщині знищили окупантів, які атакували один зі спостережників ЗСУ. Також знищено розвідгрупу ворога на Херсонщині.

Зазначимо, на тимчасово захопленій російськими військами Херсонщині загинули двоє цивільних та троє отримали поранення внаслідок ранкових обстрілів в Таврійську.

ІА "Вголос": НОВИНИ