В одній з квартир у Подільському районі Києва виявлено частини тіла жінки, правоохоронці встановлюють обставини її смерті.

В одній з квартир у Подільському районі Києва виявлено частини тіла жінки, правоохоронці встановлюють обставини її смерті.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

“Сьогодні близько о 11:40 до столичної поліції від чоловіка надійшло повідомлення про те, що у квартирі свого родича на проспекті Правди він виявив розчленоване тіло жінки”, - зазначили у поліції.

Згідно з повідомленнями київських ЗМІ, чоловік, зайшовши до квартири свого сина, виявив у морозильній камері розчленоване тіло жінки приблизно 35-40 років. У неї були відрізані кінцівки та голова.

Побачивши таку моторошну картину чоловік одразу зателефонував поліцейським, після чого на місце події одразу прибули слідчо-оперативні групи районного та Головного управлінь поліції, судово-медичний експерт, криміналістична лабораторія та інші профільні служби.

Вже відомо, шо ймовірним вбивцею міг бути чоловік розленованої жінки. Наразі він знаходиться у Черкасах. Поки невідомо, чи затримали підозрюваного, але місцеві правоохоронці вже отримали на нього орієнтування і триває операція з його затримання.

Подія зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Подільського управління поліції. Вирішується питання про її правову кваліфікацію.

Раніше ми повідомляли, що у п’ятницю, 27 серпня, у Львові невідомі поранили водія таксі. Від отриманих травм той загинув.

ІА "Вголос": НОВИНИ