Інформацію про інвестиції у приєднане до Львова село озвучили сьогодні на засіданні постійної депутатської комісії фінансів та планування бюджету Львівської міської ради.

Про це пише у своєму Facebook заслужений юрист Юрій Ломага, депутат ЛМР від фракції «Європейська Солідарність». 

"Стосовно приєднаних громад. Під час крайньої сесії Львівської міської ради, спільно із колегою - депутатом Олексієм Різником подали низку звернень, зокрема щодо капітального ремонту дороги у Лисиничах та освітленні центральної вулиці. Відтак сьогодні на засіданні комісії, отримав підтвердження від представника ЛКП «Львівавтодор» та ЛКП «Львівсвітло», що ремонтні роботи у Лисиничах розпочнуться вже з жовтня цього року", - повідомив він.
 
Крім того, за словами представника «Європейської Солідарності», після депутатських запитів чиновники таки підтвердили виділення коштів на ліквідації наслідків літніх буревіїв у Лисиничах. 
 
«Також отримав підтвердження від департаменту міської алгломерації, стосовного того, що дах та фасад Народного дому у селі Лисиничі, який після буревію був пошкоджений буде теж ремонтуватись з 4 жовтня», - пише Олексій Різник.

Нагадаємо, влітку суд задовольнив позов громади Малехова щодо виходу зі складу Львівської територіальної громади. 
 

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ