З перехрестя вулиць Городоцька — Чернівецька вимушено забрали автомобілі.

Про це повідомляє патрульна поліція Львівської області.

Так, сьогодні вночі, інспектори з паркування завантажили на евакуатори сім автомобілів, які були припарковані на перехресті вулиць Городоцька — Чернівецька.

Їх перемістили на сусідні вулиці Алли Горської та Федьковича і площі Липневої.

Також Львівська міська рада закликає водіїв не паркувати свої авто на вул. Чернівецькій та на вул. Городоцькій у районі приміського вокзалу. Таке хаотичне паркування створює суттєві перешкоди для руху автобусів, які вивозять вимушено переселених людей із залізничного вокзалу. Відтак, автомобілі, припарковані у цій локації, евакуйовують.

«Щоденно силами міських автобусних перевізників здійснюється евакуація тисяч вимушених переселенців із залізничного вокзалу. Для цього постійно залучені понад 40 великих автобусів, які циклічно на безоплатній основі вивозять людей до кордону та на інші локації», - каже директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури ЛМР Олег Забарило.

Проте, через хаотичне паркування на вул. Городоцькій (у районі приміського вокзалу), унеможливлюється рух автобусів, створюються затримки. Люди, виснажені багатоденним перебуванням у дорозі, змушені витрачати свій час у заторах.

Тож, впродовж минулої ночі у Львові евакуйовували автомобілі, які припарковані з порушенням та перешкоджають дорожньому руху. Всього підготували до евакуації 37 авто. Але в процесі евакуації частину машин власники встигли забрати.

У Львівській міській раді просять паркуватися на майданчиках для платного паркування, на яких є достатньо вільних місць.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», в боях з рашистськими окупантами загинув мешканець Турки Микола Жданянчик

ІА "Вголос": НОВИНИ