Патрульні знайшли п'ятьох осіб, які зірвали електричні комунікації та обладнання в підземному переході

Відомо, що 23 жовтня патрульні 1 батальйону патрульної поліції Львівщини отримали виклик на вулицю Городоцьку. Чоловік, що викликав «копів», розповів про групу осіб, яка зірвала у підземному переході всі наявні там електрокабелі, лічильники та інші електронні комунікації. Після скоєного, особи усе забрали і пішли в напрямку скверу.

«Екіпаж негайно приїхав на місце події і обстеживши території виявив 5 осіб, біля яких лежав змотаний кабель та електролічильники. Інспектори оглянули підземний перехід і знайшли місця де, ймовірно, були закріплені лічильники» - інформує Головне управління Нацполіції Львівщини у своєму каналі в Телеграм.

Особи в своїх поясненнях плуталися. Патрульні встановили, що це 32 та 34-річні львів'яни, 39-річна львів'янка, 42-річна мешканка сусідньої області та ще один 43-річний чоловік постійного місця проживання.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу для встановлення обставин.

Нагадаємо, як писав «Вголос», на Львівщині від початку 2021-го року Нацполіція порушила понад 100 кримінальних проваджень стосовно виготовлення підробних COVID-сертифікатів. 

ІА "Вголос": НОВИНИ