У Львові одружилися боєць-доброволець 45-ї бригади та працівниця театру імені Заньковецької. Пропозицію руки й серця чоловік надіслав поштою. А вона, не вагаючись, відповіла – так.

Про це повідомляє ТСН.

Історія їхніх стосунків, на перший погляд, геть не романтична. Почалася років 10 тому, як суто ділове знайомство. Надія вже тоді працювала заступницею керівника театру імені Заньковецької. Антін був чиновником у Львівській облраді. Зрідка перетиналися по роботі.

«На себе увагу він звернув загостреним почуттям справедливості та патріотизмом», - каже жінка.

Вона ж підкорила його своїм професіоналізмом. Наступна точка дотику – 2014-й. Антін добровольцем йде на фронт. А Надія у Львові організовує волонтерський центр. Не більше, ніж знайомство, триває далі. Усе змінює повномасштабна війна.

Антін Радомський на фронті від лютого. У складі 45-ї бригади боронив Донеччину, Миколаїв, Херсон, Запоріжжя і ось зараз – Харківщину. Надія волонтерить. Випадково вони зустрічаються у Львові: чоловік з побратимами переганяв на передову машини та заїхав до волонтерів по продукти й одяг. Спілкування відновлюється – здебільшого в телефонному листуванні та розмовах.

«Війна багато у що вносить свої корективи: і в переоцінку цінностей», – каже боєць.

 

«Лякало те, що пишеш, а потім два дні немає жодної інформації. Оголилися ці нерви, показали цінності... Справді, що варто... я не хочу втрачати...» – каже наречена.

На фронті Антін носить позивний «Вишиванка», бо часто вдягає її навіть у бій. Тож до РАГСу під форму теж вдягає її. От тільки ця сорочка особлива: кохана вишила власноруч.

Пропозицію наречений зробив за допомогою СМС. А обручку надіслав поштою.

«Написав СМСку: »Вийдеш? – Вийду«. »Новою поштою« – обручку. Вона мені фоточкою скинула – отримано. Все», – розповів наречений Антін Радомський.

 

«Війна змінює пріоритети і проявляє людей. Тому коли отримала пропозицію, без сумніву сказала »так«, бо завжди захоплювалась Антіном», – розповіла наречена Надія Радомська.

Читайте також у «Вголосі»: що відомо про розгляд справи коригувальника ракетного удару росіян по Яворівському полігону, під час якого загинула 61 особа. 

ІА "Вголос": НОВИНИ