У поліції вже створені групи, які цілодобово контролюють заклади на відповідність встановленим обмеженням.

Про це повідомили на YоuTube-каналі поліції Львівщини.

У зв’язку із погіршенням епідемічної ситуації в Україні та на Львівщині зокрема, а також зі значним збільшенням кількості хворих на гостру респіраторну хворобу COVID-19, на території Львова та області проводяться заходи щодо запобігання, виявлення та документування правопорушень, пов’язаних із порушенням карантинних обмежень.

«З початку введення червоної зони у Львові ми створили додатково групи, куди входять працівники поліції та співробітники Держпродспоживслужби. Зараз, щоденно заступають на службу близько 60 таких груп. Вдень і вночі вони перевіряють насамперед заклади громадського харчування, ресторани та нічні клуби.» - наголосив заступник начальника ГУ НП у Львівській області капітан Дмитро Міхалець.

Як відомо, поліція й надалі буде проводити такі перевірки. У відомстві закликали дотримуватись обмежень, які діють під час «червоної» зони.

Нагадаємо, що сьогодні, 3 листопада, до Львова з Дрогобича гелікоптером Національної поліції доставили жінку, яка потребувала термінового операційного втручання. Її було госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню.

ІА "Вголос": НОВИНИ