3 листопада із вертолітного майданчика дрогобицької лікарні гелікоптером Національної поліції було госпіталізовано 41-річну дрогобичанку, яка потребувала термінового операційного втручання.

Про це повідомляють на сайті Дрогобицької міськради.

Як повідомив керівник дрогобицького медзакладу Андрій Коцюба, 2 листопада в хірургічне відділення Дрогобицької міської лікарні №1 поступила пацієнтка з діагнозом – тромбоз лівої нижньої кінцівки.

«Після проведених необхідних маніпуляцій було визначено, що жінка потребує оперативного хірургічного втручання судинних хірургів Львівської обласної клінічної лікарні. Тому оперативно прийнято рішення доправити пацієнтку гелікоптером Медицини катастроф до львівського медзакладу», – повідомив Андрій Коцюба.

За твердженнями Андрія Коцюби, такі злагоджені дії львівських та дрогобицьких медиків завдяки Центру Екстреної медичної допомоги дозволять жінці, після операційного втручання, врятувати найголовніше – її кінцівку.

Як писав «Вголос» раніше, у неділю, 31 жовтня, до Львова медичний гелікоптер доставив 4-річну дівчину, яка запхала руку в елетросічкарню.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ